Onze inspirerende projecten

Integer Vastgoed Ontwikkeling is een ontwikkelaar die zich enkel richt op realisatie van hoogwaardige woningbouw. Kwaliteit is voor ons een eigentijds en duurzaam project dat voldoet aan alle wensen van de moderne gebruiker. Hierbij is een goede samenwerking met alle betrokken partijen, zoals gemeenten, corporaties en bedrijven, één van onze sleutels tot succes. Tenslotte streeft Integer Vastgoed in een zeer vroeg stadium naar de participatie van toekomstige bewoners.

Villa Cascade

5 verdiepingen met 28 luxe appartementen keuze uit 2, 3 of 4 kamers en een ruim dakterras of balkon daarbij nog een vaste parkeer plaats met een carport voor je auto. Deze appartementen staan in Almere Poort en de penthouse hebben een fenomenaal vrij uitzicht over het IJmeer naar Amsterdam.

De Stadspaleizen

20 appartementen en 4 penthousen met ruim dakterras en balkon keuze uit 2, 3 of 4 kamers. Deze appartementen liggen op een zeer gewilde locatie in Almere Poort en de penthouse hebben een fenomenaal vrij uitzicht over het IJmeer naar Amsterdam.

Makassar

Rug aan rug eengezinswoningen en een tuin. Deze woningen staan in Almere Buiten keuze uit 2 of 3 verdiepingen totaal 24 woningen.

Het Pallet fase I II III

Deze woningen staan in Almere Buiten totaal 29 half vrijstaand en eengezinswoningen, 21 eengezins- en twee-onder-een kapwoningen en 23 eengezins- en twee-onder-een kapwoningen

Het Pallet fase I

29 half vrijstaand en eengezinswoningen met een ruime tuin deze woningen staan in Almere Buiten.

Strand Appartementen fase I

18 luxe strandappartementen staan in Almere Poort en de penthouse hebben een fenomenaal vrij uitzicht over het IJmeer naar Amsterdam. Totaal 3 verdiepingen keuze uit 2 of 3 kamer appartementen met een service lift.

Strand Appartementen fase II

16 luxe strandappartementen staan in Almere Poort en de penthouse hebben een fenomenaal vrij uitzicht over het IJmeer naar Amsterdam. Totaal 3 verdiepingen keuze uit 2 of 3 kamer appartementen met een service lift.

Hanze Kwartier fase I

41 appartementen deze appartementen staan in Dronten allemaal 3 kamer appartementen met balkon of tuin.

Hanze Kwartier fase II

Mooie 8 eengezinswoningen 3 of 4 kamers met een tuin. Deze woningen staan in Dronten.

Indische toren

Gebouw staat in Almere buiten bestaat uit 2 bouwdelen, de laagbouw (4 bouwlagen) en de hoogbouw (12 bouwlagen). Totaal 61 appartementen , 2 en 3 kamer appartementen met een service lift.

Almeerplant

Deze appartementen liggen in Almere Muziekwijk 3 blokken van 3 verdiepingen totaal 59 appartementen.