Portfolio

Integer Vastgoed Ontwikkeling is een ontwikkelaar die zich enkel richt op realisatie van hoogwaardige woningbouw. Kwaliteit is voor ons een eigentijds en duurzaam project dat voldoet aan alle wensen van de moderne gebruiker. Hierbij is een goede samenwerking met alle betrokken partijen, zoals gemeenten, corporaties en bedrijven, één van onze sleutels tot succes. Tenslotte streeft Integer Vastgoed in een zeer vroeg stadium naar de participatie van toekomstige bewoners.

Oasis City Almere

Het Oasis City Almere gebouw bestaat uit 61 appartementen, in diverse prijsklassen, met een bijzondere en luxe uitstraling. Het gebouw heeft 9 verdiepingen (10 bouwlagen) en een parkeerkelder. Heb je interesse in het nieuwe Oasis City gebouw? Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Bekijk project website

Oasis Villa's

Luxe villa kan op elke kavel gebouwd worden in Nederland met 3 slaapkamers of 4 kamer woning een ruime dakterras. De architectuur van de woning bevat bijzondere eigenschappen, zoals veel lichtinval en lichteffecten door lage en hoge glaspuien, ramen en deuren.

Bekijk project website

Oasis Beach Appartementen I

Luxe afgewerkte driekamerappartementen, met balkon en met tuin. Dit appartementencomplex wordt aangeboden in een stijlvol segment qua architectuur. Kenmerkend zijn de glazen lift en de exotische uitstraling. Dit project in Almere is in 2015 volledig uitverkocht en de verwachtte oplevering is in 2016.

Bekijk project

Oasis Beach Appartementen II

In Almere Poort staat een appartementencomplex met 23 appartementen die qua uitstraling, architectuur en materiaalgebruik goed passen in ontspannende omgeving van het IJmeer. Mensen die kiezen voor Oasis Beach appartementen II profiteren ook zeker van het groeiend aantal voorzieningen in de buurt.

Bekijk project website

Oasis Beach Appartementen III

In Almere Poort staat een appartementencomplex met 14 appartementen die qua uitstraling, architectuur en materiaalgebruik goed passen in ontspannende omgeving van het IJmeer. Mensen die kiezen voor Oasis Beach appartementen III profiteren ook zeker van het groeiend aantal voorzieningen in de buurt.

Oasis Beach Appartementen IV

Het 12 appartementencomplex kenmerkt zich door de verdiepingshoge ramen, veel ruimte en comfort. Geleden aan het nieuwe plan Duin in Almere waar bewoners uitkijken over strand en duin. De buitengevels zijn voorzien van stucwerk waardoor het complex een zeer luxe uitstraling heeft.

Oasis Beach Appartementen V

12 luxe appartementen met uitzicht op duin en strand in Almere Poort. Dit prachtige complex wordt gerealiseerd in plan Duin met alle voorzieningen in de buurt. Comfort en luxe hebben centraal gestaan gedurende het ontwerp en de realisatie van Oasis Beach appartementen V.

Bekijk project website