Geweldig uitzicht en optimale ontspanning

Luxe afgewerkte driekamer-appartementen, met balkon en met tuin. Dit appartementencomplex wordt aangeboden in een stijlvol segment qua architectuur. Kenmerkend zijn de glazen lift en de exotische uitstraling. Dit project in Almere is in 2015 volledig uitverkocht en de verwachtte oplevering is in 2016. Comfort is belangrijk. Dus besteden we veel aandacht aan het faciliteren van een optimale ontspanning: ruime slaapkamers, een badkamer met toilet op elke verdieping, een volledig geëquipeerde keuken, een woonkamer naar eigen smaak in te richten en op één van de twee terrassen – het terras met uitzicht op de duinen – is het uitstekend barbecueën.

Het ontwerp

Appartementengebouw Oasis Beach telt 24 appartementen met oppervlakten van 55m² en 58m². Van de 24 appartementen zijn 3 penthouses met een oppervlakte van 93m² en 110m². De woningen zijn geschikt voor verschillende huishoudens omdat het complex ook voorzien is van een liftinstallatie. De appartementenzijn voorzien van verdiepingshoge ramen waardoor er veel lichtinval maar ook een geweldig uitzicht is. De buitengevels zijn voorzien van stucwerk waardoor deze een zeer luxe uitstraling hebben. De entree van Oasis Beach is op de kop van het gebouw gesitueerd waarin zich de open stalen trap met hardhouten treden en de van glazen wanden voorziene lift bevinden. Op de begane grond bevinden zich 5 appartementen en de bergingen van de appartementen. Op de tweede en derde verdieping bevinden zich steeds 8 appartementen, op de derde verdiepingzijn 3 penthouses gepland. Deze penthouses bezitten een plafond hoogte van 4 meter en hebben een geweldig uitzicht over het duingebied en het IJmeer. Op het terrein is er voor ieder appartement een parkeerplaats bechikbaar. Oasis Beach Appartementen is ontwikkeld en wordt gerealiseerd door Integer Vastgoed en Golden Gate Investments. Het appartementencomplex zal worden gebouwd onder de Woningborg garantie.

Ligging Oasis Beach

Almere Poort is het vierde en jongste stadsdeel van Almere en wordt ook wel de strandstad van de randstad genoemd. In het stadsdeel Columbuskwartier, direct nabij de uitvalsweg naar de A6 zal appartementencomplex Oasis Beach worden gerealiseerd. Het complex kijkt uit op wat het meest spectaculaire deel van Almere gaat worden; Duin. Dit wordt een uniek stadsdeel met echte duinen, bossen en stranden gelegen aan het IJmeer. In Duin zullen een jachthaven een boulevard met winkels en restaurants komen.

Terug naar project overzicht