Geweldig uitzicht en optimale ontspanning

Luxe afgewerkte appartementen, met balkon en met tuin. Dit appartementencomplex wordt aangeboden in een stijlvol segment qua architectuur. Dit project in Almere komt binnenkort in de verkoop. Comfort is belangrijk. Dus besteden we veel aandacht aan het faciliteren van een optimale ontspanning: ruime slaapkamers, een badkamer met toilet op elke verdieping, een volledig geëquipeerde keuken, een woonkamer naar eigen smaak in te richten en op één van de twee terrassen – het terras met uitzicht op de duinen – is het uitstekend barbecueën.

Het ontwerp

Appartementengebouw Oasis City Almere telt 64 appartementen. De woningen zijn geschikt voor verschillende huishoudens omdat het complex ook voorzien is van een liftinstallatie.  De appartementen zijn voorzien van hoge ramen waardoor er veel lichtinval maar ook een geweldig uitzicht is. Oasis City Almere Appartementen wordt ontwikkeld en gerealiseerd door Integer Vastgoed. Het appartementencomplex zal worden gebouwd onder de Woningborg garantie.

Ligging Oasis City Almere

Almere Centrum waar u de stadshart van Almere bent. Dichtbij centrum NS treinstation Almere stad en busplein. Nabij het winkelcentrum met diverse winkels, restaurants, bioscoop direct nabij de uitvalsweg naar de A6 zal appartementencomplex Oasis City Almere worden gerealiseerd.

Terug naar project overzicht